Видео: Скарлет Јохансон гола за Долче и Габана

Loading...

Скарлет Јохансон уште еднаш соблече се од себе за потребите на снимањата. Заносната глумица е заштитно лице за козметчките препарати  на компанијата Долче и Габана веќе четири години по ред , а најновата промотивна кампања е една од најпровокативните до сега.

„Скарлет е сигурна во себе.Преубава е, и не е оптеретена со својот изглед, токмѕ поради тоа таа е Долче и Габана“ вели дизајнерот Стефано Габана
Скарлет пред објектвот  позира потполно гола а како тоа изгледа погледнете во видеото.Скарлет Јохансон уште еднаш соблече се од себе за потребите на снимањата. Заносната глумица е заштитно лице за козметч

loading...