ФИЛИП ПЕТРОВСКИ: Славевски е најбезличниот лик во ВМРО во последните 30 години: Знае за црни лимузини, ама Преспанскиот договор не е негова област!

Ние знаеме што ќе направи Ковачевски и СДСМ и никогаш не сме ја поддржувале таа партија, ние бараме условно кажано од нашите да кажат што ќе направат за да ја … Продолжи со читање ФИЛИП ПЕТРОВСКИ: Славевски е најбезличниот лик во ВМРО во последните 30 години: Знае за црни лимузини, ама Преспанскиот договор не е негова област!