Видео: Слушнете ја песната и ќе бидете помалку нервозни

Loading...

Научници од британската академија за терапија откриле дека  добрата песна опушта повеќе од било која масажа. Како што пренесува news.com.au станува збор за осумминутната мелодија “Weightless” од британскиот бенд Marconi Union.Во истражувањето учествувало 40 жена , а од нив 65 проценти биле помалку нервозни отакако ја слушнале оваа песна која списанието Тime ја стави на листата на свои топ откритија.Научници од британската академија за терапија откриле дека  добрата песна опушта повеќе од било која масажа. Како

loading...