Видео: Снежана и ја исполни најубавата желба

Loading...

Кога четиригодишната Алиса Браун го посетила калифорнискот Дизниленд не ни замислувала дека лик од бајките ќе и ја исполни најголемата желба.

Снежана, јунакот од бајката „Снежана и седумте џуџиња“, девојчето го однела на бунар и и рекла да замиже и посака желба.
„Сакам со цело срце тато да си дојде дома“, изговорила малечката Алиса.
Кога ги отворила очите нејзиниот татко веќе ја чекал на колена за да ја гушне. Емоционаланата средба на малото девојче и нејзиниот татко кои се вратил од војна служба во Авганистан ја забележале камерите.
„Алиса тоешко го поднесе заминувањето на татко и во Авганистан, таа е татина принцеза“, вели нејзината мајка која заедно со забавниот парк ја организирала оваа средба.Кога четиригодишната Алиса Браун го посетила калифорнискот Дизниленд не ни замислувала дека лик од бајките ќе и ја исп

loading...