(ВИДЕО) Строто црево за вода веќе нема да го фрлите – генијален трик како да го искористите

Loading...

Со доаѓањето на топлите денови се подготвуваат и дворовите и градините.

Дали сте знаеле дека старото црево за вода може значајно да ги олесни овие работи.

Од ова црево може да направите сад за алат, држач за кеси, помош кај завртките… За сето тоа потребно ви е само малку волја и креативност. Видете од Видеото.

loading...
Loading...