ВИДЕО: Толку се здрви што нарача Самбука од …

Loading...

На сите ни се случило да претераме со алкохолот, но оваа девојка го достигна врвот. Плавушава толку се „расположила” од претходните „тури” што дојде до пултот на ДиЏејот и од него нарачуваше пијачки.
Погледнете го видеото и ќе ви стане јасно за кое ниво на пијанство се работи.
Дали вие сте доживеале нешто вакво?

loading...