ВИДЕО: Урнебесен виц на Тони Михајловски – Расположење

Loading...

Познатиот Македонски актер Тони Михаловски пред неколку години сними видео вицеви кој беа поставени на youtube, целиот проект се викаше ДУХОВИТ. Видеата кој беа постевени на каналот на Духовит првилекоја голем интерес кај гледачите, па така некои од видеата достигнуваа и гледаност поголема од 100 000 прегледи. Денес одлучивме да споделиме едно со вас. Погледнете и уживајте

loading...
Loading...