Видео: Филип и скокна на Станија!

Loading...

Старлетата на манекенот му кажа дека треба да “почекаат неколку денови”, како што претходно се договориле, но тој не се откажа така лесно, па двајцата продолжија со милувањата под јорганот.
Филип речиси не излегува од креветот на Станија, а минатата ноќ двајцата се милуваа и разменија бакнежи, и иако моделот беше упорен, се се заврши на милување, но само за сега, бидејќи е само прашање на време пред почетокот на вистинската”акција”.
Иако старлетата, невешто бранејќи се, се обидуваше да го натера да ја остави на мира, тој постојано повторуваше: “Ти не ми дозволуваш да спијам!”, и продолжи по свое. Станија тогаш му кажа дека мора да “почека неколку дена”, како што претходно се договорија, а потоа Филип и ги покажа местата на кои треба да ја бакне. Образот, вратот, челото … Се разбира, таа наредба тешко му падна, па двајцата уште неколку минути разменуваа нежности.
Сега, ако му веруваме на љубоморниот Екрем, кој, откако успешно ја изврши акцијата – држење свеќа на младиот пар, заклучи дека Станија и Филип имале односи и дека првиот секс на”Фарма” веќе се случил, сепак вели дека и да не се случил, работата „виси“ во воздух.Старлетата на манекенот му кажа дека треба да “почекаат неколку денови”, како што претходно се договориле, но тој не с

loading...