Видео: Хајди Клум во реклама за хамбургер

Loading...

Хајди Клум заводнички гризе хамбургер во сцена која неодоливо потсетува на онаа од филмот „The Graduate“ со Дастин Хофман и госпоѓата Робинсон.

Во најавата за оваа реклама Хајди објаснува „Играм госпоѓа Робинсон и го заведувам ова симпатично момче со хамбургер. Тоа е многу секси сцена.“
Машките сигурно со нетрпение ја очекуваат оваа реклама, но до тогаш ќе може да се задоволат со само со видео од снимањето на истата.Хајди Клум заводнички гризе хамбургер во сцена која неодоливо потсетува на онаа од филмот „The Graduate“ со Дастин Хофман и госпоѓата Р

loading...