ВИДЕО: Шокантна снимка од последните часови на Хуго Чавез

Кратко време по смртта на венецуелскиот претседател Хуго Чавес, била објавена снимка каде јасно се гледа обидот на медицинските лица да го вратат Чавез во Живот.
Неговата смрт била објавена на 5 март, додека оваа шокантна снимка осамна на интернет сајтовите само 2 дена подоцна, односно на 7 март. На снимката се прикажани последните часови од животот на Хуго Чавез.Кратко време по смртта на венецуелскиот претседател Хуго Чавес, била објавена снимка каде јасно се гледа обидот

Пронајдете не на следниве мрежи: