Видео: Што се случува кога на судијата ќе му покажете среден прст

Loading...

Пенелопе Сото на судијата му покажа среден прст, а тој за тоа и се одмазди.
Пенелопе била притворена во Мајами затоа што поседувала  без дозвола лек кој се користи за лечење на ексремни случаи на панични и анксиозни пореметувања, а заради неговото психоделично својство често се злоупотребува, лекот е наречен  “Xanax” .
За нејзиното судење  бил назначен судијата Јорг Роригез-Чомат кој првично пресудил парична казна од 5.000 долари откако Пенелопе признала дека поседува голема колекција на скапоцен накит.
Но, Пенелопе по завршувањето на судењето го поздравила судијата со смеење и покажување на средниот прст, судијата ја сменил одлуката. Па така тој одлучил да и ја зголеми казната на 10.000 долари.Пенелопе Сото на судијата му покажа среден прст, а тој за тоа и се одмазди.
Пенелопе била притворена во Мајами затоа што поседувала  б

loading...