ВИДЕО: Штрбава мачка која го воодушеви и Роберт Де Ниро!

Loading...

Најпознатата мачка во светот, Грампи Kет, се чини дека доби конкуренција, а тоа е необичната, штрбава Лил Буб која ја обожува дури и Роберт де Ниро.Најпознатата мачка во светот, Грампи Kет, се чини дека доби конкуренција, а тоа е необичната, штрбава Лил Буб која ја

loading...