ВИДЕО: Јапонци со македонски знамиња извикуваат Македонија

Loading...

Јапониците се прекрасни , а видеово е само доказ за тоа. Секој кој сака да се увери во нивната добрина нека застане некоја група во Македонија и нека поразговара со Јапонците кој секој ден доаѓаат во нашата татковина.Јапониците се прекрасни , а видеово е само

loading...