Видео: Јас сум премногу секси за во Саудиска Арабија!

Loading...

На интернет се појавика многу шпекулации дека Омар Боркан Ал Гала, поет, актер и фотограф од Дубаи, еден од тројцата мажи протерани од Саудиска Арабија бидејќи се премногу привлечни за тамошните жени.
Верската полиција во оваа конзервативна држава го избрка Омар и уште двајца мажи од еден фестивал во Ријади и ги депортирала назад во Абу Даби. Во Саудиска Арабија владеат строги правила на однесување помеѓу маж и жеба кои не се во врска.
„Официјалниот претставник на фестивалот рече дека тројцата Емирати се  избркани поради тоа што се премногу згодни и поради тоа што Комисијата за спречување на пороци се загрижила поради посетителките кои би можеле да се загледаат во нив“, објавија арапските медиуми.
Иако сеуште нема официјални потврди дека Омар Боркан еден од тројцата избркани, тој на својот Фејсбук профил напишал: „ Убавината на жените се наоѓа во нивните очи, бидејќи тие се врата до нејзиното срце, место каде се наоѓа љубовта.“На интернет се појавика многу шпекулации дека Омар Боркан Ал Гала, поет, актер и фотограф од Дубаи, еден од тројцата м

loading...