Видео: Vin Diesel во романтична изведба на песна од Rihanna

Loading...

По повод празникот на вљубените Vin на својот Фејсбук профил објави едно видео. Имено, на видеото тој ја пее песната “Stay” од  Rihanna.
Погледнете како актер од акциони филмови, односно “мачо мен” ќе запее една романтична песна. Ќе се уверите зошто ова видео многу брзо стана хит.По повод празникот на вљубените Vin на својот Фејсбук профил објави едно видео. Имено, на видеото тој ја пее песната “Stay” од  Ri

loading...