Вистина или “рекла – казала“ – Душко контактирал со Врањеш

Loading...

Во недостаток на нови информации, се чини, за да се забавува јавноста почнаа да кружат трачевите. Наводно, Душко и кажал на Карлеуша дека контактирал  со Огњен, и дека во иднина таа ќе мора да води сметка за своето однесување, ако сака и понатаму да останат заедно.
Оваа ситуација Јелена тешко ја поднела. Ако се има предвид дека наскоро и излегува новиот албум за кој подготвила сериозни спотови и дека конечно се смири со сите медиуми во Србија, нормално е дека ваков напланиран проблем воопшто не и требаше и дека никако не може да си го прости.
Сепак, најважно и е да ги среди несогласувањата со Душко, а потоа еден по еден ќе ги решава останитите проблеми, вели изворот близок до Врањеш за весникот “Ало“, или можеби само шпекулира јавноста.
И утре е ден, велат, па ќе видиме што ќе донесе. Секако на оваа тема.
Бидејќи аферата поприма континентални димензии и има секојдневно нови информации, се за КАРЛЕУША ПРОЧИТАЈТЕ СЕГА И ТУКА

 

loading...