Вистинска приказна: Работела како курир за Македонците, Грците ја затвориле, и ги извадиле нејзините очи

Од оваа жена треба да се влече пример и да се хвалоспева. Била осудена на 105 години затвор… затоа што работела во организацијата која се викала ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА. Стопроцентен инвалид е затоа што и се извадени очите од страна на Грците.
Ви предлагаме да ја послушате. И да не заборавате. Ова е тоа што некој сака да се заборави.

АКО ЗАЕВ ИМА СВЕСТ, ПРЕД ОВАА ЖЕНА ТРЕБА ДА СЕ САМОУБИЕ. ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОВО.

Gepostet von Македонска Дијаспора am Samstag, 10. Februar 2018

Loading...