Вистинско ремек дело: Од тоалетна хартија направи преубава венчаница

Loading...

Често остануваме без зборови кога ќе видиме дека некои луѓе се креативни.
Така Амбер Милс покажа дека е навистина креативна. Таа е мајка на три деца, а паднала во депресија кога и била дијагностицирана мултипла склероза.

Сепак, оваа храбра жена не се откажала и се изборила со депресијата со креативност, Користела тоалетна хартија, лепило и конец. Тоалетната хартија ја варела, додавала лепило и потоа добивала материјал.
Од тој материјал направила фустан. Се пријавила и на натпревар на кој освоила трето место.

loading...