Виц: Доаѓање до збор

Loading...

Разговараат двајца студенти:
– Абе, овој професоров е многу глуп.
– Зошто?
– Па научил 14 јазици, а се оженил со жена која не му дава до збор да дојде.

БОНУС:

Влегува ромка во автобус, купува карта и го прашува возачот:
– Може да замам цвеќе со мене?
– Може.
– Ружо, влагај.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...