ВИЦ: Познати светски жени

Loading...

Му дала учителката на учениците писмена со тема…
-Познати светски жени….
Доаѓа другиот час изнервирана, и уште од врата почнала да вика:
-Па како не ви е срам бе, пишувате за некои си Цеца, Драгана, Бијонсе, Лејди Гага, е како не ви текна да напишите за, за, еве за Марија Кири….
Децата почнале да се погледнуваат меѓу себе, и да се смешкат….
Учителката вика:
-Ааа, и смешно ви е дури, е де Розе кажи шо е толку смешно….
-Ами учителке, не е Марија Кири, туку Мараја Кери…..

loading...