Виц: Риба

Loading...

Влав оди во рибарница:
– Колку чини рибава?
– 200 денари.
– Скапа е за мене.
– Сто и педесет!
– Многу е.
– 100!
– Не можам да ти платам.
– Осумдесет!
– Ама од кај толку пари бе човек?
– Ај, еве тогаш ти ја подарувам.
– Благодарам, спакувај ми две!

Бонус: 

Власи примиле гости и по 5 саати им викаат, да не сакате да се освежите нешто?

И овие вратиле со да.

А влавот изреагирал:

-Женооо отвори прозорците ,воздух да влезе малце.

loading...