Виц: СОВЕТИ

Loading...

Мајката го советува синот:
– Сине ти си голем, веќе ќе мора да си најдеш девојче за жена, денес жените се бог да чува, ич не се домакинки, за да дознаеш која е домакинка ќе ги соблечеш гаките и ќе ја прашаш што е ова ако знае батали ја, ако не знае донеси ја дома да ја запознаеме.

Виц: Феномен

И така синот фаќа една женска, ги соблекува гаките и ја прашува што е ова, а она му вика кур, ништо, ја откачува, фаќа друга и пак исто му одговара.. и така неколку пати фаќа уште една и ја прашува што е ова, она гледа гледа гледа и дига раменици, не знае.
– Еее супер, сега те носам дома кај моите да те запознаам, ти си вистинска домакинка.
И ја носи така до дома и вика, знаеш, тоа што го виде беше кур, а женската зачудено го гледа и му вика:
– Тоа кур??? Ха ха ха!!!

Виц: Музички инструменти

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...