Виц: Љубомора

Loading...

Трпана го прашува Трпе што е тоа Љубомора:
– Види вака жено, тоа ти е кога по цел ден работиш и кога некој пат порано ќе си дојдеш од работа и ќе ме најдеш со сосетката од трети спрат заедно во кревет.
– Ааа, значи тоа ти е исто кога ти ќе работиш по цел ден и некој пат порано кога ќе си дојдеш и ќе ме најдеш со соседот заедно во кревет, а?
– Види вака жено, НЕ МЕШАЈ ЉУБОМОРА СО ЌОТЕК!

Виц: Шопинг во Бугарија

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...