Владата го објави распоредот на ограниченото движење за викенд, се разликува од предлогот на Филипче?

Владата го објави распоредот на ограниченото движење за викенд, се разликува од предлогот на Филипче? Имено Филипче предлагаше да се оди со ФУЛ КАРАНТИН сите три дена, во обид да … Продолжи со читање Владата го објави распоредот на ограниченото движење за викенд, се разликува од предлогот на Филипче?