Владата на Заев нема морален кредибилитет да продолжи со владеење, тврди Села

Loading...

-Ние како партија го кажавме нашиот став и да се случат Уставните промени, мислам дека Владата веќе нема морален кредибилитет за да продолжи, Заев за да продолжи како премиер. И да се случат Уставните промени, подобра варијанта би била и така веќе со закон треба да има техничка Влада, потенцираше Села во дебатната емисија на “1ТВ“.
При своето излагање во еден момент Села напомена дека Зоран Заев немаше да има Влада, ако не го исполнеше условот да се прифати законот за јазици.

loading...