Влада Вуксановиќ бара помирување со 101 ружа

Loading...

Откако пред некој ден се врати од Австралија Влада Вуксановиќ со сите сили се труди да се смири со Наташа Беквалац. Тој неможе да се помири со нивното раскинување и затоа секојдневно и приредува различни изненадувања, па така пред два дена и испратил 101 ружа.

„Точно е дека Наташа беше лута заради заминувањето на Влада за Австралија, но наместо три месеци колку што планираше да остане во земјата, остана само три недели. Со Наташа пробал да контактира веднаш по пристигнувањето во Србија, но таа не одговараше на неговите повици. Сепак после неколку пораки, следеле, долги телефонски разговори. Сега се близу до нов почеток. Влада и испрати цвеќе, а Наташа не остана ладна. Нивното заедничко појавување во јавноста можеме да го очекуваме дури по прославата на роденденот на ќерка и на Наташа“, вели извор близок до двајцата.
 Откако пред некој ден се врати од Австралија Влада Вуксановиќ со сите сили се труди да се смири со Наташа Беквалац. То

loading...