Владо Георгиев од болница на Твитер

Loading...

Српскиот пејач и боем Владо Георгиев ја сподели веста дека му пукнала плеврата (обвивката околу белите дробови) со своите фанови преку Твитер, за да не дознаеле од таблоидите, туку лично од него.
Тој напишал „Драги пријатели, ви пишувам непосредно пред интервенцијата Пнеумоторакс – ја скршив плеврата. Подобро е јас да ви кажам, отколку тоа да го дознаете од таблоидите.“
Тој во прилог закачил и две фотографии од пред и по хируршката интервенција која му била направена. Судејќи по тоа дека тој напишал дека е гладен, очигледно брзо закрепнува. 

Српскиот пејач и боем Владо Георгиев ја сподели веста дека му пукнала плеврата (обвивката околу белите дробови) со сво

loading...
Loading...