Влегоа во полски тоалет за да имаат секс а потоа – дебакл! Надозрната камера го сними секој детаљ: Не знаеја што ги снајде (фото)

Момче и девојка од Тајван, кои биле совладани од желбата за секс во доцна пролетна и дождлива вечер, наишле на неславен крај откако под притисок на нивните тела се урнал ѕидот од мобилниот тоалет.Така возбудениот пар се „истурил“ на ливадата и чакалот само дваесетина секунди откако се затвориле во тоалетот, а потоа го напуштиле местото на работа со недовршени ,,обврски”, свесни дека ќе мора да бараат мир на друго место.

Снимката од блиската надзорна камера исто така потврди дека мажот и неговата партнерка не стигнале ниту да се соблечат, па немало потреба ништо да се цензурира на видеото.

Пронајдете не на следниве мрежи: