Влезете ЕУ ВЛЕЗЕТЕ У НАТО И СВЕ ВИ Е РЕШЕНO

Грција е во ЕУ и Нато,Хрватска е во ЕУ и Нато.Дали проблемите им се решени?Секое поминувае на граничните премини со Хрватска царинарниците бараат цигари мито.
Хрватска се сели масовно и затвараат рекорден број на училишта.
Дали ракот на секое општество е корупцијата и кој кога дошол на гости и ти средил дома?Се прашува еден најобичен граѓанин на оваа држава без оглед националност.
Должни до гуша а вие чекајте од ЕУ И НАТО ДА ВИ ГИ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ.
ГРАТИС ШКОЛСТВО А ВИЕ НЕМАТЕ ПАРИ ЗА ДЕТЕТО ДА ГО ИСПРАТИТЕ ВО ШКОЛО СО ГРАДСКИ ПРЕВОЗ!Зар малку ви беше 27 години лага!?Ке им верувате уште!?
Погледнете го видеото,можеби многу слично е со нас?

<3

Čovjek sve rekao kako je!!SVAKA ČAST!!!!

Gepostet von Grad Osijek am Sonntag, 18. Februar 2018