Внимавајте – педофилот Стојан од Скопје заведувал 13 годишно девојче од Србија

Пeдoфлoт Стојан од Скопје, како што самиот пишува вработен во Железара заведува 13 годишно девојче од Лесковац, Србија и го прашува дали сака момче иако девојчето кажува дека има само 13. години.
Малолетното девојче го прашува Стојан дали му пречи што има само 13 години. Стојан и одговара дека не му пречи, таа да му се јави за тој да ја “чува” и дека треба да има момче, да пие нешто жестоко и да се опушти.
Српските медиуми ги објавија фотографиите со апел да се внимава.