Внуката на Ана Бекута е вистинска убавица: Ужива популарност на Инстаграм, но една промена збунува

Соња Полиќ има 22 години и пејачката се гордее со неа.
Внуката на Ана Бекута е активна на социјалните мрежи, па многумина се воодушевуваат на нејзините фотографии.

И ќерката на синот на Ана, Игор, објавува интересни објави на Тикток каде зборува за факултетот на кој се запишала.
Претходно таа на Инстаграм објави објави и со нејзиниот емотивен партнер кој повеќе го нема, па можно е да раскинала со своето момче.

Внуката на Ана Бекута е вистинска убавица: Ужива популарност на Инстаграм, но една промена збунува

Ана постојано зборуваше за својата внука која и помага да ги подготви кандидатите за „Ѕвезде Гранда“.

И ќерката на синот на Ана, Игор, објавува интересни објави на Тикток каде зборува за факултетот на кој се запишала.


„Морам да признаам дека Соња ми е десна рака, таа е веќе зрела девојка, Бранко (втор внук, белешка од уредник) оди и на шопинг, слуша. Тие се добри за мене“, изјави еднаш Бекута.


Пронајдете не на следниве мрежи: