Внуката на српската принцеза беше во канџите на сексуален манијак

Loading...

Индија, ќерката на актерката Катерина Оксенберг, мистериозно исчезна кон крајот на март оваа година во моментот кога е уапсен Кит Рејинер, водач на озогласениот култ „NXIVM“ во чии канџи таа била до тогаш.
Сите членови на семејството на Индија, на чело со мајката и бабата Јелисавета Караѓорѓевиќ, тргнале во безуспешна потрага по Индија. Ја најдоа дури на крајот на април.
Кит Рејинер, во чија секта била и Индија, внуката на принцезата Јелисавета Карѓорѓевиќ, обвинет е за трговија со луѓе и подведување на жени, кои ги терал на секс, а потоа телата им ги жигосувал со своите иницијали.
Индија седум години била членка на озогласената секта.

loading...