Внукот на Тито се крие од јавноста: Една роденденска честитка го издаде, еве како изгледа Андреј

Саша Броз на Инстаграм посвети објава на својот помлад брат Андреј кој јавноста нема можност често да го види.
-Среќен роденден, Андреј и запамети дека ја имаш најдобрата сестра на светот! Те сакам, напишала Саша покрај нивната заедничка фотографија и отркила дека внукот на Тито слави 46-ти роденден.
Инаку Андреј дипломирал на еден од универзитетите во Москва и работи како консултант.

За разлика од неговата сестра, тој многу малку и е познат на јавноста, па ја чува својата приватност само за себе.
Со неговата сестра е многу близок, таа постојано на социјалните мрежи објавува заеднички фотографии од детството.