Водителка несакајќи “демонстрирала” орален секс

Loading...

Водителката на утринските вести на една канaтска телевизија, Лиза Дутон, стана хит на Интернет откога ненамерно на гледачите им демонстрираше орален секс.
Таа всушност, сакала да објасни што му помогнало на нејзиниот син кога му растеле заби, па кажала дека тој со “голема, дебела четкичка која вибрира” го масирал месото во устата. Сето ова го пропратила со гестикулации, а тоа беше доволно да “експлодира” на Интернет, предесува Хафингтон Пост.
 
Водителката на утринските вести на една канaтска телевиз

loading...