Водителот во живо среде емисија стана да и ги пипне новите силикони на Луна Џогани- а од тоа што следуваше потоа ќе подзинете

Loading...

Младата пејачка Луна Џогани проговори за нејзините нови силикони во живо во емисијата „Задруга, народот прашува“.
Победничката на „Задруга 2“ откако ги зголеми своите гради во една клиника во Белград го сподели своето искуство во јавноста и откри дека е многу среќна откако ставила силикони.

Во еден момент во нанесот на нејзиното раскажување водителот стана и рече дека и тој сака и ги пипне нејзините нови силикони, по што Луна Џогани му се закани.
-Немој сега Марко да ти го пратам тука, Марко е секогаш тука, рече Луна алудирајќи на своето момче.
Сепак водителот откри дека се шегува, погледнете.

loading...