Воената полиција се распореди пред стратешките државни објекти

Воената полиција се распореди пред стратешките државни објекти Припадниците на Воената полиција во Армијата на Република Северна Македонија, денеска активно се вклучуваат во обезбедувањето на објектите од витално значење, меѓу … Продолжи со читање Воената полиција се распореди пред стратешките државни објекти