Воената полиција случајно се нашла пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ

Loading...

Откако доцна синоќа возило на Воената полиција беше фотографирано пред седиштето на најголемата опозициска партија ВМРО-ДПМНЕ, каде полицијата упадна бараќи го порнешниот лидер на партијата и премиер на Република Македонија Никола Груевски, од Воена полиција излегоа со реакција дека случајно се нашле таму.

loading...