ВОЗАЧ НА АВТОБУС!

Се вози Перица во автобус и потпевнува:
-Да е татко ми слон, а мајка ми слончица,
Јас би бил слонче!
Продолжува да пее:
-Да е татко ми коњ, а мајка ми кобила,
Јас би бил ждребе!
Возачот на тоа изреволтирано му вика:
-А да е татко ти педер, а мајка ти проститутка,
Што би бил?
Перица како од пушка:
-ВОЗАЧ НА АВТОБУС!Се вози Перица во автобус и потпевнува:
-Да е татко ми слон, а мајка ми слончица,

Пронајдете не на следниве мрежи: