“Возбуден питон” е новата секс поза

Ако сакате да внесете промена во својот сексуален живот, сакате да го збогатите, или едноставно ви здодеале познатите пози кои воглавно ги практикувате, пристигнува решението…
Имено, Интернет корисниците, на различни форуми веќе со месеци тврдат дека позата “возбуден питон” е екстремно добра, иако на прв поглед не ветува ништо.


Се изведува такашто машкото треба да легне на грб, а девојката да се спушти на неговиот пенис. Потоа полека треба да легне целосно врз него, такашто стапалата треба да бидат на исто ниво.
Девојката треба да се придржува за рацете на партнерот, кои тој претходно треба да ги рашири од страната, а потоа таа треба да го поткрене своето торзо, како змијата кога е подготвена да гризне. Цело време треба тежината да ѝ биде на прстите на нозете.
Веруваме дека описот не е ниту малку едноставен, но затоа тука е фотографијата која ќе ви објасни за што точно станува збор.