Возот Битола – Скопје во дефект, патниците се заглавени повеќе од 2 часа

Гледач на Инфомакс се обрати до нашата редакција да не информира дека повеќе од 2 часа возот кој сообраќа од Битола кон Скопје е во дефект.

Патниците се заглавени во возот во близина на Драчево повеќе од два часа.

Пронајдете не на следниве мрежи: