Воинот на коњ ќе стане Александар Македонски ама грчки! Во нашава Влада изгледа одлепиле!

Loading...

Портпаролот на нашата влада Бошњаковски како да е гласноговорник на Атина. Ќе го преименувале споменикот во Скопје ама ќе појаснеле дека отсликува Хеленско наследство!? И со цел памет одат на прес без срам и перде да ни го објават ова. 
Почитувани читатели како што гледате на глупоста и нема крај нити почеток нити пак нашите гласноговорници делуваат како да знаат каде се наоѓаат. Па со цел памет на овој предлог организираат емисија за да го потпрат ова „глупирање“. Страшно. И срамотно.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...