ВоЦентар: Олошот од Твитер и Фејсбук, дебело платен од ОК плаче по парите кои сега нема да ги добијат

Loading...

ВоЦентар: Олошот од Твитер и Фејсбук, дебело платен од ОК плаче по парите кои сега нема да ги добијат

Вечерашната емиција „Во Центар“ слушнавме сериозни анализи и тези.

Погледајте ја подолу целата емисија:

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...
Loading...