ВОЈНА ВО „ЅВЕЗДИТЕ НА ГРАНД“! И пукна филмот на Ана Бекута па настана хаос – Ѓорѓе Давид не може да и го прости ова никако!

Loading...

Наводно постои голема нестрпливост помеѓу Ана Бекута и Ѓорѓе Давид, членови на жирито на „Звездите на Гранд“.
Ана целосно го игнорира, не го ни погледнува Ѓорѓе, а тој нема намера да го реши конфликтот со неа од минатата сезона кога таа му рече дека „тропа глупости“ и да замолчи, пишува „Скандал“.
– Ана полуде минатата сезона бидејќи беше убедена дека Ѓорѓе саботира еден кандидат од нејзиниот тим – започнува изворот за споменатиот весник и додава:
– На едно снимање, и пукна филмот, па му кажа се! И дека додева, дека треска глупости, и под итно да замолчи … Оттогаш, нивниот конфликт датира, меѓутоа, после тоа немаше повеќе остри зборови или навреди, тие само ги заладија односите и се обидуваа воопшто да не комуницираат. Целосно се игнорираат, на Ѓорѓе не му паѓа на ум да и се обрати бидејќи не може да го преболи фактот дека таа сакала да го замолчи како да е некоја лигуш, а таа се преправа дека тој воопшто не постои – заклучува изворот.

loading...
Loading...