Во Арачиново го тепале градоначалникот. Пријавил во полиција. Дали се работи за проблемите со струјата?

Од МВР велат дека според пријавата Ибраими, бил нападнат од повеќе лица. Во меѓувреме замреа информациите за крадењето на струјата во таа општина… „На 13.09.2022 година во 09:46 часот во … Продолжи со читање Во Арачиново го тепале градоначалникот. Пријавил во полиција. Дали се работи за проблемите со струјата?