Во живо акцијата за спасување на заробените патници во Џенова

Loading...

Десетици луѓе загинаа во несреќата што се случи на автопат кај Џенова, Италија, откако се урна мост. Во моментов во тек е спасувачка акција на заробените патници под рушевините.

loading...