Во какви чевли ќе ја дочекаме пролетта 2020?

Loading...

Судејќи по понудата на бутиците, мокасинките се враќаат на големата модна врата оваа пролет 2020-та.
Некои трендови се безвременски и се спротивставуваат на сите модни новитети, со мали стилски промени. Оваа пролет тоа ќе бидат мокасинките.
Класикот кој веќе со децении се провлекува како хит меѓу најудобните, во пролет 2020-та ќе го носиме од утро до вечер.
Модерни се класични мокасинки, модели со машнички, животински принт, но и бои кои врескаат „пролетта пристигна.“
Неколку комбинации со мокасинки во кои може да ги дочекате првите повисоки температури:

loading...