Во кои македонски градови има коронавирус и по колку граѓани се заразени?

Во изминатите 24 часа се регистрирани 24 нови случаи на коронавирус во земјата. Од нив најмногу се од Скопје (15). Потоа следуваат Куманово (4), Дебар (2), Охрид (1), Штип (1), … Продолжи со читање Во кои македонски градови има коронавирус и по колку граѓани се заразени?