Во Македонија има 48 правни субјекти кои го содржат името „Корона“

Во Македонија има 48 правни субјекти кои го содржат името „Корона“. Откако на Алсат беа прикажани снимки од Куманово, како и погребално претпријатие со име КОРОНА, направивме проверка. Името КОРОНА, … Продолжи со читање Во Македонија има 48 правни субјекти кои го содржат името „Корона“