Во мода е да изгледате глупаво?

Loading...

Двајца ЈуТјубери решиле да направат еден експеримент, па додека траела модната недела во Лондон го облекле својот пријател Макс најчудно што може. Го облекле во најлоша можна комбинација на бои и стилови, а му ставиле дури и кеса околу вратот. Веднаш станал хит, а фотографите го прашувале чија е колекцијата што ја носи.

loading...