Во недостаток на маски во аптеките и антибактериски средства, еве како скопјанка се заштитува против коронавирусот

Loading...

Светот кој е во паника овие денови презема најразлични мерки за справување против ширењето на коронавирусот.
Истите мерки ги презема и Македонија овие денови, а вчера беа затворени сите образовни институции во земјава во наредните 14 дена.
Додека во недостаток на маски во аптеките и антибактериски гелови граѓаните низ земјава и во Скопје речиси на секаков начин се снаоѓаат за да се заштитат од смртоносниот вирус, погледнете.

Прочитајте на оваа тема и следново:

Директорката заболена од коронавирус уште пред една недела била пријавена од колеги на кои им се заканила со откази!

ПОВЕЌЕ ЗА ВИРУСИТЕ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА!!!

Се за КОРОНА ВИРУСОТ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА

За ВАКЦИНИТЕ на пулс24 ПОВЕЌЕ ТЕКСТОВИ ТУКА!!!

ИНФОГРАФИК ЗА ШИРЕЊЕТО НА КОРОНА ТУКА!!!

loading...